tag:blogger.com,1999:blog-4977959243262618143.post4728794061667815173..comments2024-02-27T07:21:48.805-08:00Comments on GiZ'Li TAD: MACARONGizlitadhttp://www.blogger.com/profile/13082897200237858420noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4977959243262618143.post-1120789042990869032013-05-25T08:21:48.511-07:002013-05-25T08:21:48.511-07:00Merhaba Pınar hanım:) Mesajınızı geç cevapladığım ...Merhaba Pınar hanım:) Mesajınızı geç cevapladığım için üzgünüm... Laptopum tamirde olduğu için bu aralar tarif bile ekleyeniyorum bloga... Sorunuza gelince sanırım macaron yapan herkesin başına gelen bi sorun :) Ben daha önce fansız fırında yapıyodum ve kendimce deneme yanılma bir ısı tutturmuştum. Daha sonra fanlı fırında denedim ve maalesef macaonlarım olmadı. Fakat pes etmedim tekrar tekrar denedim :) Şimdi fanlı fırında da gayet güzel sonuç alıyorum. Hatta daha önceki fırınımızı ve şimdiki fanlı fırınımızı tükenmez kalemle işaretledim :) ve hep o ayarı kullanıyorum...<br />Ama bence sizin sorununuz fırınla ilgili değil. Eteklenmeme çırpma olayı ile ilgili yani ben çok kez denedim ve denedikçe elim alıştı her seferinde işte bu kıvam, şu dakika diye ölçüler koydum kendimce...<br />Biraz uzattım ama yaşadığınız sorunu gayet iyi biliyorum. Çok üzücü oluyor fırının başında çatlayan ya da eteklenmeyen macaronları görünce. Gerçekten benim başimada çok geldi. Şimdi ise dünden beri 4 posta macaron denedim ve sanırım artık alıştım hiç biri beni üzmedi ve de sonuç gayet iyi...<br />Tekrar tekrar söylüyorum belki ama pes etmeyin deneyin inanın alışacaksınız ben kimseden yardım almadığım için defalarca deneyerek yapabildim. İki üç gün içinde son yaptığım macaronların tarifini tekrar bloga yazacağım umarım faydası olur...Sevgiler...Gizlitadhttps://www.blogger.com/profile/13082897200237858420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4977959243262618143.post-51265939477106532572013-05-24T06:54:08.950-07:002013-05-24T06:54:08.950-07:00defalarca denememe rağmen bu eteklenme denen olay ...defalarca denememe rağmen bu eteklenme denen olay bir türlü gerçekleşmedi.siz nasıl bir fırında pişiriyorsunuz .benim fırınım midi boy.genelde tariflerde fanlı fırın kullanılıyor.galiba o nedenle pişiremiyorum. midi fırın için pişirme ısısı ve tekniği değişiyor mu acaba<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08750773984256562692noreply@blogger.com