6 Aralık 2012 Perşembe

MAKARON

macaron

MALZEMELER:

-90 gr yumurta beyazı (eskitilmiş ve oda ısısında)

-144 gr pudra şekeri

-72 gr toz şeker

-117 gr badem unu

macaron

TARİFİ:

Daha önceki kakaolu makaron tarifiyle aynı işlemleri uyguluyoruz.Bu tarifte  sadece kakao eklemiyoruz.Ama siz isterseniz tarçın,kakao,antep fıstığı vb. gibi dilediğiniz aroma veya baharatı ekleyebilirsiniz. (Not:eklediğiniz herşey kuru,toz ve1 yemek kaşığından fazla olmamamlı.)

Ara kreması için: Bazılarına ganaj krema(sıvı krema+çikolata) bazılarına ise buradaki antep fıstıklı macaron kremasından koydum.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...